torstai 18. lokakuuta 2012

Pieneläinkuljetuspalvelu

Yhdessä kuljetusboksissa voi olla useampi eläin eikä siitä veloiteta erikseen. Matkan pituudesta ei veloiteta erikseen. Hinnat sisältävät ALV 23%. Jos sinulla ei ole antaa kuljetusboksia mukaan, voimme vuokrata kuljetusboksin 5€/boksi. Vuokraan sisältyy puhtaat kuivikkeet ja ruokaa matkan ajaksi. Myymme myös erilaisia kuljetusbokseja. Koko palveluun sisältyy huolenpito eläimistä matkan ja pysähdyksien ajaksi aina luovutushetkeen asti.

Hinnat
1 boksi 20€
1 boksi+boksin vuokra 25€
1 boksi, joka on samalla meiltä ostettu 15€+boksin hinta
Jos samalle vastaanottajalle samasta paikasta on tulossa enemmän kuin yksi boksi, lisäbokseista veloitetaan vain 2€ + mahdollinen vuokra. Jos lisäboksit ovat ostettu samalla meiltä, maksat vain boksit!
Jos samalle vastaanottajalle on tulossa eri paikasta/paikoista lisäboksi/bokseja, niistä veloitetaan 5€ + mahdollinen vuokra. Jos lisäboksit ovat ostettu samalla meiltä, maksat vain boksit!

Reitit
19.10.2012 Toholampi-Kaustinen-Evijärvi-Lappajärvi-Kuortane-Alavus-Virrat-Tampere-Hämeenlinna-Riihimäki-Hyvinkää
20.10.2012 Hyvinkää-Lempäälä (kaninäyttely Gimmojen gisa)-Hyvinkää-Järvenpää-Kerava-Vantaa-Nurmijärvi-Hyvinkää
21.10.2012 Hyvinkää-Riihimäki-Hämeenlinna-Tampere-Virrat-Alavus-Kuortane-Lappajärvi-Evijärvi-Kaustinen-Toholampi

26.10.2012 Toholampi-Oulu-Kuusamo
Lemmikkien pito näiden reittien välissä ei ole mahdollista!
28.10.2012 Kuusamo-Oulu-Toholampi

Säännöt
Palvelun maksaa joko eläimen lähettäjä tai vastaanottaja. Peruutuksesta on ilmoitettava viimeistään 3 päivää ennen eläimen kyytiin ottoa. Mikäli palvelu peruutetaan alle 3 päivän varoitusajalla, joutuu siitä maksamaan puolet palvelun hinnasta.
Jos eläintä ei noudeta sovittuna aikana palautuu se lähettäjälle tai jää meille myyntiin. Tästä sovitaan aina erikseen jokaisen kanssa. Mikäli eläin palautuu lähettäjälle, eikä palvelusta ole vielä maksettu, joutuu lähettäjä maksamaan puolet palvelun hinnasta.Molempien osapuolten tulee olla yhteydessä sähköpostiin krisse911@gmail.com!
Eläimet otetaan kyytiin matkanvarrelta, mikäli haluat noudon kotoasi tai kotiinkuljetuksen, kotisi on sijaittava reitiltämme vähintään 15km päässä. Reitiltä poikkeamat maksetaan kilometrikorvauksena!
HUOM, Hyvinkään ja Toholammin alueella kotiinkuljetus kaupanpäälle!

Bokseissa on oltava aina lappu, jossa lukee seuraavat asiat:
Lähettäjän nimi - vastaanottajan nimi
Lähettäjän puh.nro - vastaanottajan puh.nro
Noutopaikka
Maksaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti